Cămașă Freya Blue
Cămașă Freya Blue
Cămașă Freya Blue

Cămașă Freya Blue

243,90 RON
/ szt.
Anunță-mă despre disponibilitate
Bluză cu croială largă și cu un decolteu adânc ce poate fi închis cu ajutorul şireturilor ornate atât deasupra cât și sub nivelul sânilor, care sunt, de asemenea, subliniate cu o volantă decorativă subțire. Utilitatea este adăugată de încheierea cu șnur la gât şi decupăturile laterale ale bluzei, precum și de cordonul la locul mânecii.
Țesătura frumoasă ornamentată cu un model decorativ în nuanțe de albastru întărește o charme a bluzei Freya.
Acest model este realizat din 100% vascoză reciclată, care se remarcă prin firele sale țesute neuniform şi prin culoarea uni. Vascoza reciclată este fabricată din deșeuri textile care sunt separate și apoi măcinate, transformându-le în fire de vascoză.
Utilizarea acestui tip de materiale și tehnologii de reciclare are un impact pozitiv imens asupra mediului natural. Aceasta reduce devastarea ecosistemelor, eliminând necesitatea creării plantațiilor de fibra de bumbac care sunt materia primă pentru producția de vascoză, reduce cantitatea de deșeuri textile și foarte important, utilizează per total mai puțină apă și energie decât pentru obținerea de vascoză tradițională.

Compoziția căptușelii: 100%

  • ▼ Instructiuni de spalareReturnare ușoară a produselor în decurs de 14 zile de la cumpărare, fără furnizarea unui motiv
@laurella
Adaugă o opinie
Evaluarea ta
5/5
Adaugă propria fotografie a produsului:
Adăugând opinii despre produs / încărcând fotografii accepți termenii >Politicii de Confidenţialitate
Cunoaște opiniile Laurella Girls

Acest produs încă nu are opinii. Poți să schimbi acest lucru!

Tabelul mărimilor
MărimeBustTalie
S/M88-92 cm68-72 cm
L/XL96-100 cm76-80 cm

Măsurați-vă

Pentru a determina cu precizie mărimea necesară pentru comanda dumneavoastră de haine, trebuie să vă măsurați și să comparați rezultatele măsurătorilor cu dimensiunile indicate în tabel.

Vă rugăm să luați măsurătorile numai peste lenjeria de corp. Luăm măsurătorile cu o bandă de centimetru în timp ce stăm în poziție verticală și respirăm liber.

  1. Bust - măsurăm orizontal în cea mai mare circumferință a acestuia.
  2. Talie - măsurăm orizontal în partea cea mai îngustă a taliei.
  3. Șolduri - măsurăm orizontal peste partea cea mai lată a șoldurilor.
pixel